Nog vragen? Tips?

Neem contact met ons op!

Heb je nog vragen over onze stichting of wil je meer weten over de mogelijkheden voor een bezoek van de Sint? Neem dan contact met ons op.

Omdat onze stichting volledig draait op vrijwilligers, kun je enkel per e-mail contact opnemen. Als je een bezoek hebt gereserveerd, zie je in de bevestiging een telefoonnummer staan om alleen bij noodgevallen op de dag van het bezoek te kunnen bellen.

Stichting St. Nicolaas Comite Made

Postadres: De Hooimijt 3, 4921 SM Made
Kvk 41100103

Volg ons ook op Social Media!

Bezoeken / reserveringen

Vragen over boekingen voor bezoeken? Lees altijd eerst de informatie op de bezoekenpagina. Daarna kun je een e-mail sturen aan boekingen@sinterklaasmade.nl (Ramon van Dongen)

Intocht

Lees bij vragen over de intocht of deelname daaraan eerst de intochtpagina. Daarna kun je een e-mail sturen aan intocht@sinterklaasmade.nl

Foto's

Heb je mooie foto's gemaakt tijdens de intocht of een (huis)bezoek? We ontvangen ze graag! Stuur ze naar fotopiet@sinterklaasmade.nl (Stef Simons)

Betalingen / facturen

Vragen over de betaling van een bezoek of andere vragen aan onze penningmeester? Stuur een e-mail aan penningmeester@sinterklaasmade.nl (Dennis van Dijk, penningmeester)

Alle overige vragen

Voor alle overige vragen kun je het secretariaat mailen op secretaris@sinterklaasmade.nl (Luci├źn van Langerak, secretaris)